Katalyyttejä joogaopettajalle

seuraavaksi syyskuussa 2020

Joogaopettaja! Tämä lähes ILMAINEN 8-osainen verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle joogaopettajan työssä kasvamisen aineksiksi. Tarkalleen ottaen laaja kuukauden kokonaisuutemme maksaa 5€, koska ilmoittautumisjärjestelmämme ei toimi pienemmällä maksulla. Saat kaiken tämän kuukaudeksi:

  • 4 viikon valmennuksen KOTIISI TOIMITETTUNA, ELI VIDEOT ILMESTYVÄT sähköpostiisi kahdesti viikossa.

  • 8 videota eli yht. 3 tuntia laadukkaita, videoituja luentoja n. 20 min. päiväannoksissa, ja monia valmennusharjoitteita.

  • Motivaatiota, uusia ajatuksia, kasvun siemeniä ja mentaalisten jumien aukeamista joogaopettajan työssä kasvamiseen.

  • Virtuaalista jatkokoulutusta alalle (miltei ilmaiseksi) Villa Mandalan ARVOSTETTUJEN JOOGAopettajakoulutuksIen pääopettajalta MIA JOKINIVALTA.

  • Vahvistuneen kollegaverkoston eli laajan suomalaisen joogaopettajien virtuaaliyhteisön pohtimaan kanssasi tämän päivän joogaopettajuutta Suomessa. Uusia ystäviä, erilaisia päänavauksia, tuoreita taajuksia - ken tietää mihin se vie.

    Tämä on upea tilaisuus verkostoitua!

Ilmoittaudu mukaan kasvuun tästä.

Valmennus alkaa syyskuussa 2020 ensimmäisen sähköpostin välityksellä. Tarkistathan myös roskapostisuodattimesi. Saat luennon kaksi kertaa viikossa, ja toisinaan myös harjoituksia. Jokainen luento kestää 15-20 minuuttia. Näet luentojen otsikot alla.

intro 1 - kun katsot videoita, muista painaa HD-nappia korkean laadun varmistamiseksi.

intro 2 - kun katsot videoita, muista painaa HD-nappia korkean laadun varmistamiseksi.

MITÄ?

Valmennus käsittelee ainoastaan henkistä pääomaa, erilaisiin opettajan työn haasteisiin vastaamista ja joogan tiellä kasvamista - et siis löydä anatomiaa tai asanaa tästä valmennuksesta. Saat luennon kaksi kertaa viikossa, ja toisinaan myös harjoituksia. Jokainen luento kestää 15-20 minuuttia. Kurssin yhteiskesto on 4 viikkoa ja kaikki materiaali on sen aikaa katsottavanasi. Toivottavasti tämä valmennus saat sinut ajattelemaan tuttuja asioita tuoreella tavalla ja tarjoaa uusia oivalluksiakin!

MITEN?

Ilmoittaudu linkistä mukaan ilmojärjestelmän minimimaksulla viidellä eurolla 4 viikoksi ja kahdeksan luennon ja eri tehtävien ajaksi. Näet viikkojen teemat tästä:

1. Jooga on "ihanaa"!
2. Läsnäolo, preesens ja karisma
3. Raha ja someseuraajat joogan pääomina - ongelma vai optio? 
4. Tuomitseminen vrs. rakkaus 
5. Kilpailu 
6. Kasvu 
7. Yhteisön rakentaminen 
8. Vertikaalinen voima