YOGA CONDITIONING   

4 viikkoa täyttä tavaraa

14.1–10.2.19

2N2A9755s2.jpg

AJANKOHTAISTA 14.01.2019: Jos olet mukana, olethan aktivoinut sähköpostiisi saapuneen kutsulinkin, jonka kautta pääset valmennusalustalle? Tarkista myös roskapostisi. Ilman tätä toimenpidettä et pääse sähköposteihin ja valmennusalustan harjoituksiin mukaan. Hyviä treenejä kaikille!

Jos olet kokenut joogi, ja haluat tehostaa asanaharjoitteluasi, tämä on sinun vuoden 2019 aloituksesi! 100% täyttä tavaraa tarjoilevat 30 minuutin intensiivitreenit mahtuvat kiireisenkin arkeen. Hiki lentää, heikkoudet muuttuvat vahvuuksiksi ja ilo palaa takaisin kotiharjoitteluusi! Saat joka viikko kolme HIIT-asanatreeniä, runsaasti tekniikkatärppejä ja 3 x 20 minuutin kehonhuoltoharjoituksen.


 • Uutta buustia vanhaan!

 • 100% motivaatioruiske liikkumiseen

 • Rutkasti voimaa, liikkuvuutta ja ketteryyttä

 • 4 viikkoa liikkeen iloa, hikeä, naurua ja inspiraatiota

 • Jooga-asanan kaltaisia harjoitteita, mutta aivan uusin tavoin

 • Treenaa missä ja milloin haluat: ei enää kellon kanssa treeneihin

 • 3 upouutta HIITtiä, 3 restotreeniä ja 3 tekniikkatärppiä joka viikko!

breikkiliike.jpg

Rakastatko joogaa, mutta kaipaat uutta? Tykkäät asanasta, mutta välillä vaan puuduttaa? Me tiedämme, miltä tuntuu, kun vuosien treenin jälkeen alkaa jumittaa. Älä huolestu - on ihan normaalia, että pitkään treenanneen tai paljon opettavan omat asanakiksit ovat toisinaan hukassa.

Yoga conditioning kuitenkin todistaa, että asanainto ja liikkeen ilo ovat luonnovaroja, jotka voi uudistaa! Ja kyllä, me toki tiedämme, että jooga on paljon muutakin kuin kuntoliikuntaa. Kyllä, mekin meditoimme ja teemme restoratiivista joogaa.

MUTTA: kunnon harjoittelu nyt vaan on myös aivan pirskatin ihanaa, silloin kun se kulkee! Jos jaat tämän rakkauden kanssamme, lue eteenpäin:

 

MIKSI YOGA CONDITIONING?

Yoga conditioning kehittää sinua tavoilla, joista on hurjasti hyötyä joogan asanaharjoittelussa. YC ei ole ihan täsmälleen ottaen joogaa, mutta johtaa kyllä entistä vahvempaan joogaharjoitukseen!

Yoga conditioning kehittää:

 • voimaa ja liikkuvuutta joogan haastavia asentoja varten

 • hapenottokykyä ja jaksamista

 • ketteryyttä

 • koordinaatiota ja liikekontrollia

 • räjähtävää voimaa

 • pienien ja suurien hikirauhasien toimintaa

 • mielenhallintaa, sitkeyttä ja tahdonvoimaa

 • naurulihaksia ja malttamattomuutta päästä taas treenimatolle uudestaan!

mitä yoga conditioning on?

Yoga conditioning on kehon painolla tehtävää HIIT-treeniä (high intensity interval training), joka on räätälöity tismalleen joogin tarpeisiin. Asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelu yhdistyvät itsensä haastamisesta kiinnostuneille sopivan lyhyiksi täsmäiskutreeneiksi.

Treenaat Mian kanssa yhteensä 4 viikkoa. Saat viikoittain sähköpostitse ja verkkoalustalle oman treeniohjelmasi. Saat yhteensä 27 videota: joka viikko 9 uutta videota, jotka voit tehdä silloin, kun sinulle sopii. Videoilla jooga-asanoita edistävät ja yleiskuntoasi hyvin monipuolisesti kehittävät liikkeet kudotaan vauhdikkaiksi blokeiksi ja liikepattereiksi. Samanhenkisistä joogakavereista koostuva harjoitteluyhteisö, ja Mian ja joogakavereiden jakamaton tuki on kanssasi koko kuukauden treeniperiodin läpi.

Yksi viikko kehittää taaksetaivutuksiasi, toinen läpihyppyjä ja käsitasapainoja, kolmas masteroi tasapainot ja coren hallinnan. Neljännen treeniviikon aikana valitset itse kertaukseen lempiharjoituksesi ja otat ilon irti kaikesta uudestaan.

Treenejä suositellaan joogeille, joilla on vähintään 3 vuoden harjoittelu takanaan. Etenkin edistyneet treenarit ja joogaopettajat saavat varmasti paljon uutta harjoituksiinsa tämän YC-ohjelman avulla.

kaupan ehdot?

Haluamme, että olet motivoitunut yhteisestä valmennuksestamme. Siksi annamme sinulle 3 päivän palautusoikeuden tuotteeseen, mikäli jostakin syystä et pitäisikään siitä. Kurssin alkamispäivästä lähtien, sinulla on siis kolmen päivän palautusoikeus. Sen jälkeen palautusoikeutta eikä sairastumisen takia peruuttamisen oikeutta enää ole. Olet lämpimästi tervetullut hikoilemaan mukaan!

HUOM! ETHÄN VÄLITÄ ILMOITTAUTUMISKENTÄN YLIMÄÄRÄISISTÄ KYSYMYKSISTÄ KOSKIEN MAJOITUSTA JA RETRIITTEJÄ.

huom! saat n. 5 päivää ennen kurssin alkua ohjeet (antamaasi sähköpostiosoitteeseen), joilla voit aloittaa kurssin verkkoalustalla.

Katso video alapuolelta

 

mitä verkkovalmennus sisältää?

 • Kolmesti viikossa meiltä saapuvan uuden sähköpostin ja kolme viikottaista harjoituspakettia (9 videota per viikko, kesto 5–35 min.), jotka motivoivat sinua pysymään kehittymisen tiellä toivomallasi tavalla.

 • 9 erilaista, mielikuvituksellista ja haastavaa yoga conditioning -treeniä, jossa klassiset asanat joutuvat funktionaalisen harjoittelun mankeliin. Jokainen treeni kestää n. 30 min. ja lupaamme, että et kaipaa minuuttiakaan lisäpituutta, kun pääset maaliin!

 • 9 erilaista YC-kehonhuoltoharjoitusta. Jokainen harjoitus kestää 15–20. min.

 • 9 erilaista tekniikkatärppiä, jotka liittyvät harjoituksiin ja joista on sinulle hyötyä jatkossa asanaharjoittelussakin.Mikä tärkeintä, et jää oman onnesi nojaan, vaan saat valmentajan ja valmennusyhteisön jakamattoman tuen.

 • Viikoittain vaihtuvat sisältöteemat:

  1) voima ja tekniikka taaksetaivutuksiin uusin tavoin

  2) superbuustaus vinyasahyppyihin ja käsitasapainoihin

  3) vakaat tasapainot yoga conditioningin keinoin

 • Kurssin viimeinen, neljäs viikko on omaharjoitteluviikko. Valitse menneiden viikkojen parhaat palat 27 videosta, jotka ovat käytettävissäsi, ja anna palaa!

 • Harjoittelusali on tästedes juuri siellä missä sinäkin: tarvitset vain nettiyhteyden!

HINTA?

Lämpömittari painuu pakkaselle, mutta sinä lähdet kuumaakin kuumempaan neljän viikon nousuun HIIT-keväässä 2019 hintaan

129€ (sis.alv. 24%)

kaupan ehdot?

Haluamme, että olet motivoitunut yhteisestä valmennuksestamme. Siksi annamme sinulle 3 päivän palautusoikeuden tuotteeseen, mikäli jostakin syystä et pitäisikään siitä. Kurssin alkamispäivästä lähtien, sinulla on siis kolmen päivän palautusoikeus. Sen jälkeen palautusoikeutta eikä sairastumisen takia peruuttamisen oikeutta enää ole. Olet lämpimästi tervetullut hikoilemaan mukaan!

HUOM! ETHÄN VÄLITÄ ILMOITTAUTUMISKENTÄN YLIMÄÄRÄISISTÄ KYSYMYKSISTÄ KOSKIEN MAJOITUSTA JA RETRIITTEJÄ.

Valmennuksen videot ovat koko kuukauden milloin vain käytössäsi, mutta kun alusta sulkeutuu 10.2.2019, myös pääsy valmennuksen videoihin lakkaa. Niitä ei voi myöskään ladata itselleen - jos näin olisi, valmennuksen hintaakin jouduttaisiin nostamaan huomattavasti - ja nyt on koitettu tehdä paketista iloksenne mahdollisimman edullinen mutta runsas.

huom! saat n. 5 päivää ennen kurssin alkua ohjeet (antamaasi sähköpostiosoitteeseen), joilla voit aloittaa kurssin verkkoalustalla.

kuka?

Lue lisää verkkovalmennuksen opettajasta Mia Jokinivasta täältä.