Uuden vuoden detox-miniretriitti
Jan
26
to Jan 27

Uuden vuoden detox-miniretriitti

Tämä Villa Mandalan miniretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, sekä päästät irti energiaa sitovista jumeista, ajattelutavoista ja tunteista. Päästä elämänenergiasi taas virtaamaan! Kokeilet retriitillä esimerkiksi detox-joogaa, yinjoogaa, kiinalaisen lääketieteen akupainantaa, hyvää unta, puhdasta ruokaa ja tietysti nautit raikkaasta luontoympäristöstä.

View Event →
DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA
Feb
7
to Feb 14

DHARMA WARRIORS - JOOGALOMA SURFFIHÖYSTEIN MEKSIKOSSA

Supersuositut Villa Mandalan joogaretriitit saavat jatkoa ensi vuonna! Helmikuussa 2019 lähdetään ystävien kanssa ystävänpäivän lämpöön kaikkien aikojen joogalomalle. Surffimausteista innostuneet ovat tuttuun tyyliin matkalla Mikon huomissa aaltojen päällä. Joogin unelmaloma Meksikossa sopii ainakin 4-5 vuotta säännöllisesti jooganneelle. Otamme mukaan vain n. 15 henkeä, jotta voimme taata yksilöllisen opetuksen joogasalissa. Surffin suhteen voit olla vasta-alkaja tai edistynyt (kysy lisää info@villamandala.fi). Lupaamme, että tämä loma on unohtumaton!

View Event →
HENGÄHDYSHETKIÄ / Näin palaudut paremmin -miniretriitti
Feb
16
to Feb 17

HENGÄHDYSHETKIÄ / Näin palaudut paremmin -miniretriitti

Tämä on miniretriitti Hengähdyshetkiä - eli täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit stressinhallinnasta ja rentoutumisen täsmätekniikoita. Rentoutus- ja hengitysterapian, coachingin, alkeisjoogan ja keskittymisen tekniikat saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa. 

View Event →
OMAN ELÄMÄSI SHAMAANI: Shamanismin peruskurssi / Helena Karhu
Mar
8
to Mar 10

OMAN ELÄMÄSI SHAMAANI: Shamanismin peruskurssi / Helena Karhu

Tervetuloa viettämään viikonloppua Villa Mandalaan ja oppimaan shamanismin perusteita! Tämä kurssi sopii kaikille, joilla on luonnollista uteliaisuutta tutustua shamaanin toiminnan perustehtäviin, ihmisen tietoisuuden luonnollisiin ulottuvuuksiin ja omaan itseemme tässä kohdassa elämäntietämme. Kurssi on suunnattu erityisesti ensimmäisiä kertoja shamaanin maailmaan tutustuville, tai henkilöille, jotka ovat harjoitelleet itsekseen, mutta haluavat nyt kokeilla yhteistä polkua viikonlopun ajan.

Kuva: Hilma Af Klint

View Event →
WIM HOF METHOD / Tim van der Vliet & Rob Koning / In English
Mar
15
to Mar 17

WIM HOF METHOD / Tim van der Vliet & Rob Koning / In English

We are honoured to host the head teachers of the world-famous wellness guru’s Wim Hof in Villa Mandala! Breathing techniques are a significant part of the overall training method taught by Wim Hof. Oxygenating the body in order to better alkalize the blood, cells and organs allows us to de-stress and gain feelings of euphoria. To perform this you can either sit down or lay down and take in some very deep breathes and then exhale the breath as quickly as you can. This needs to be repeated again drawing more oxygen into your system which does have an immediate physiological effect.

View Event →
Jatkokurssi suomalais-ugrilaisesta samanismista
Mar
31
12:00 AM00:00

Jatkokurssi suomalais-ugrilaisesta samanismista

Jatkokurssin tavoitteena on syventää johdantokurssilla annettuja perustietoja käytännöllisempään suuntaan. Keskitymme päivän aikana esivanhempien merkitykseen arkaaisessa maailmankuvassa, luonnonhaltioihin, samanistisen tiedonhaun eri muotoihin ja yhteisölliseen istuntotyöskentelyyn. Suomalais-ugrilaisen perinteen näkökulmasta kaiken työskentelyn lähtökohtana on suhde (luonnon)haltijoihin sekä vahva luonnontaju, joka kumpuaa omasta luonnostamme (luonnon nostattaminen) ja ns. Suuresta Luonnosta. 

View Event →
Loistava nainen – täydellinen hyvinvointipäivä naisille
May
11
10:00 AM10:00

Loistava nainen – täydellinen hyvinvointipäivä naisille

Tule yksin, äidin, tyttären tai ystävän kanssa juhlimaan naiseuttasi ja ymmärtämään, miten tuet parhaalla tavalla naiseuteen liittyvää hyvinvointia, hormonitasapainoa ja kokonaisterveyttä - eli pysyt loistavana naisena - tämän päivän vaativankin arjen keskellä. Kuulet kiinalaisen lääketieteen parhaat tärpit siihen, miten ravitsemuksella, yrteillä, tietyillä harjoitteilla eli yangin ja yinin tasapainottamisella löytyy harmoniaa ja jaksamista arkeen. 

View Event →
Hanne Laasala / Mindfulness-retriitti
Jun
7
to Jun 9

Hanne Laasala / Mindfulness-retriitti

Hanne Laasalan mindfulness-viikonlopun aikana käydään UCLA:n mindfulness-kurssin teemoja kuudessa ohjatussa kokonaisuudessa. 

  •   Mitä mindfulness on ja miten harjoittaa sitä arjessasi

  •   Kehotietoisuutta 

  •   Kohtaamaan haastavia tunteita

  • Kehittämään positiivisia tunteita kuten lempeyttä itseä ja muita kohtaan

  • Työskentelemään haastavien ajatusten kanssa

  • Tietoista vuorovaikutusta

View Event →
Kesän detox-retriitti / 4 päivää
Aug
15
to Aug 18

Kesän detox-retriitti / 4 päivää

MITÄ? Tämä kesäretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, annat hyviä rakennusaineita kehollesi ja lepuutat mieltäsi päästämällä irti väsymyksestä ja energiaa sitovista ajattelutavoista. Käytämme apuna länsimaisen ja kiinalaisen lääketieteen tietoa detoksauksesta, detox-joogaa, coachingia, hermostoon vaikuttavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia sekä kehonhuoltotekniikoita, puhdasta luomu- ja lähiruokaa (raakaruokisia ja yrttielementtejä) sikeää unta ja totta kai rauhoittavaa luontoympäristöä.

View Event →

Palaudu ja vahvistu / Kaisa Jaakkola
Dec
7
to Dec 9

Palaudu ja vahvistu / Kaisa Jaakkola

Tule hakemaan virtaa kaamokseen Kaisan hyvinvointiviikonlopusta!

Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Tutkimuksista tiedetään myös, että puolet työikäisistä ei palaudu riittävästi.

Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Loman vaikutuksetkin kestävät tutkitusti vain muutamia viikkoja. Mikä avuksi, jotta energiaa riittäisi tavallisessa arjessa?

View Event →
Detox-retriitti
Nov
30
to Dec 2

Detox-retriitti

Tämä viikonlopun retriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Käynnistä joulunodotus parhaalla mahdollisella tavalla: Ravistele vanha matkasta ja tee tilaa uudelle - energisoidu & uudistu itse ihmisenäkin siinä sivussa. 

View Event →
Hengähdyshetkiä Silence REMIX
Nov
16
to Nov 18

Hengähdyshetkiä Silence REMIX

Tervetuloa viettämään viikonloppu Hengähdyshetkiä (Silence REMIX) -retriitille Villa Mandalaan. Hengähdyshetkiä on täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Tällä marraskuun retriitillä syvennymme erityisesti hiljaisuuteen ja sen kautta harjoiteltaviin eri meditaatio-, hengitys-, mindfulness- ja tarkkaavaisuustekniikoihin. Teemme päivittäin helppoja joogan inspiroimia kehonhuoltotekniikoita. Retriittipäivät pe-su vietetään täydessä hiljaisuudessa alla olevan kurssiohjelman mukaisesti. Hiljaisuuteen laskeudutaan perjantain intron jälkeen ja se puretaan yhdessä sunnuntaina. Opettaja puhuu eli ohjaa harjoituksia hiljaisuuden aikana.

View Event →
Johdatus suomalais-ugrilaiseen samanismiin
Nov
10
12:00 PM12:00

Johdatus suomalais-ugrilaiseen samanismiin

Oletko aina halunnut ymmärtää suomalaisen kansanperinteen ja muinaisen luonnonuskon juuria paremmin? Mitä tarkalleen ottaen tarkoitetaan, kun puhutaan pohjoisen alueen samanismista? Samaaniksi ei opita viikonloppukurssilla, vaan aihepiirin ymmärrys edellyttää elämänmittaista sitoutumista sen pariin. Villa Mandalalla onkin ilo ja kunnia saada aiheeseen syvästi perehtynyt Susanna Aarnio paikan päälle aiheen johdantokurssin pitäjäksi. 

View Event →
Tasapainon tiellä / 4kk
Sep
28
to Sep 30

Tasapainon tiellä / 4kk

Kaipaatko uusia tuulia terveyteesi? Etsitkö erilaista elämäntaparemonttia, joka olisi holistinen... eikä tuijottaisi kilokaloreihin tai vannoisi vain kahvakuulan nimeen? Jos tavoitteesi on mielen ja kehon tasapaino vuonna 2018, tämä koulutus on Sinua varten.

Kiinalaisesta lääketieteestä ennustetaan seuraavaa läpimurtoa lännessä koululääketieteen rinnalle. Jo nyt monet lääkärit pitävät akupunktiota moniin vaivoihin kemiallista lääkitsemistä parempana hoitona. Useat ravintovalmentajat näkevät asiakkaidensa hyötyvän nimenomaan kiinalaisesta ravinto-opista. Tavallinen rivisuomalainenkin osaa jo hakea monenlaisiin vaivoihin apua kiinalaisen lääketieteen yrteistä, tunne- ja elementtiteorioista ja meridiaanityöskentelystä. Mikäli Sinä kuulut joukkoon, joka haluaa oppia vieläkin enemmän, et ole yksin!

View Event →
Hengähdyshetkiä päiväretriitti
Sep
23
10:00 AM10:00

Hengähdyshetkiä päiväretriitti

Tervetuloa yksin, ystävän, puolison tai työporukan kanssa viettämään stressitön hyvinvointipäivä Villa Mandalaan. Tähän pakettiin kuuluu koko päivän täysi ohjelma, yksi ruokailu, Vapaudu stressistä -kirja JA etukäteen tehtävä 248€:n arvoinen Firstbeat-mittaus henkilökohtaisine raportteineen.

View Event →