The best in Scandinavia – hands down.
— CLARE GATES-SJÖBLOM

Villa Mandala on täydellinen paikka rentoutumiseen ja uusiin inspiraatioihin. Kaikki on kaunista, toimivaa ja viimeiseen asti mietittyä. Ihana luonto, ihanat tilat, ihanaa ruokaa, ihania ihmisiä ja huipputason opetusta. Tänne palaan aina, kun tarvitsen omaa aikaa ja tilaa arjen keskelle.
— Annika Haavisto-Kurki
Erittäin lämmin ja vahva suositus! Vaikeaa pukea sanoiksi, kannattaa käydä itse kokemassa Villa Mandalan tunnelma, upeat ruuat ja henkilökunta.
— Jukka Hiltunen


Olen käynyt Villa Mandalassa kuudella kurssilla ja retriitillä 2012 alkaen. Luonnon rauha, maukas ja runsas ruoka, ihanat huoneet, puusaunan pehmeät löylyt ja palju tekevät paikasta täydellisen. Kursseilta olen saanut toimivia työkaluja kulloiseenkin elämäntilanteeseen ja siksipä palaankin Villa Mandalaan aina vaan uudestaan.
— Mariela Sarkima
Oli ihanaa viettää upea viikonloppu Villa Mandalassa. Saimme erittäin lämpimän vastaanoton henkilökunnalta. Ruoka oli erinomaista ja kekseliästä läpi viikonlopun. Mahtava kokemus! Suosittelen lämpimästi!
— Henri Karvonen
Miljöö ihana. Huoneet ja sisustukset talon henkeen sopivia. Henkilökunta ystävällistä ja koin itseni tervetulleeksi. Opetus erinomaista!
— Pia Kukko

Sydämeni paikka. Osallistuin Villa Mandalan ihka ensimmäiseen retriittiin kesällä 2012. Sen jälkeen olen palannut säännöllisesti viikonloppukurssien, RYT200h-joogaopettajakoulutuksen (S U P E R) ja itse pitämieni hyvinvointiviikonloppujen merkeissä. Viisi tähteä kaikesta! Rakastan tätä paikkaa.
— Kaisa Jaakkola
Laatu mitataan yksityiskohdissa - Villa Mandalassa kaikki on kohdallaan.
— Carita Koivunen
Ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen. Aivan mahtava kokonaisvaltainen kokemus. Suosittelen lämpimästi! Ei mitään puolivillaista, laatua alusta loppuun ja jäi vielä paljon purettavaa kotimatkalle ja tulevaan elämään.
Kiitän.
— tinde vittaniemi

Hiljaisuuden retriitti muutti elämäni.
— Elina Paakala
Odotin kaiken kuulemani ja lukemani perusteella paikalta, ruoalta ja Hengähdyshetkiä-viikonlopun opetukselta paljon, mutta se ylitti silti kaikki odotukseni. Ympäristö on ihana ja kaikki oli viimeisen päälle mietittyä. Joogatunnit sopivat niin aloittelijalle kuin noin vuoden flow-joogaa harrastaneelle. Mia on taitava ja karismaattinen luennoitsija ja joogaope. Mikko puolestaan helposti lähestyttävä ja reipas kartanonisäntä.

Ruoka oli erinomaista ja tuki viikonlopun sisältöä juuri oikealla tavalla. Suosittelen paikkaa aivan kaikille ikään, stressitasoon, joogataustaan tai sukupuoleen katsomatta.
— Emmi Taramaa
Un endroit paradisiaque où l’on se sent bien. Mikko est au petit soin. La nourriture végétarienne est délicieuse et les activités à faire dans la région pour compléter le yoga sont nombreuses. Tout est pensé pour se relaxer. Bravo et merci.
— Nathalie Rod, Switzerland