YOGA CONDITIONING   

5 viikkoa täyttä tavaraa

lokakuussa 2019

2N2A9755s2.jpg

HUOM! ajankohtaista! Emme juuri nyt myy ohjelmaa, mutta lokakuussa 2019 voit liittyä mukaan taas.Jos olet kokenut joogi, ja haluat tehostaa asanaharjoitteluasi, tämä on sinun kevään 2019 spurttisi! 100% täyttä tavaraa tarjoilevat 30 minuutin intensiivitreenit mahtuvat kiireisenkin arkeen. Hiki lentää, heikkoudet muuttuvat vahvuuksiksi ja ilo palaa takaisin kotiharjoitteluusi! Saat joka viikko kolme HIIT-asanatreeniä, runsaasti tekniikkatärppejä ja 3 x 20 minuutin kehonhuoltoharjoituksen kolmen viikon ajan. 

SEURAAVAT 2 VIIKKOA KASVATAT TAITOJASI PALAAMALLA 27 HAASTEEN JOUKOSTA LEMPITREENIESI ÄÄREEN. 

Huomaat, kuinka vauhdilla kehityt ja pystyt jo nyt juttuihin, joihin et luullut aluksi kykeneväsi! • Uutta buustia vanhaan!

 • 100% motivaatioruiske liikkumiseen

 • Rutkasti voimaa, liikkuvuutta ja ketteryyttä

 • 5 viikkoa liikkeen iloa, hikeä, naurua ja inspiraatiota

 • Jooga-asanan kaltaisia harjoitteita, mutta aivan uusin tavoin

 • Treenaa missä ja milloin haluat: ei enää kellon kanssa treeneihin

 • 3 upouutta HIITtiä, 3 restotreeniä ja 3 tekniikkatärppiä 3 viikon ajan!

breikkiliike.jpg

Rakastatko joogaa, mutta kaipaat uutta? Tykkäät asanasta, mutta välillä vaan puuduttaa? Me tiedämme, miltä tuntuu, kun vuosien treenin jälkeen alkaa jumittaa. Älä huolestu - on ihan normaalia, että pitkään treenanneen tai paljon opettavan omat asanakiksit ovat toisinaan hukassa.

Yoga conditioning kuitenkin todistaa, että asanainto ja liikkeen ilo ovat luonnovaroja, jotka voi uudistaa! Ja kyllä, me toki tiedämme, että jooga on paljon muutakin kuin kuntoliikuntaa. Kyllä, mekin meditoimme ja teemme restoratiivista joogaa.

MUTTA: kunnon harjoittelu nyt vaan on myös aivan pirskatin ihanaa, silloin kun se kulkee! Jos jaat tämän rakkauden kanssamme, lue eteenpäin:

 

MIKSI YOGA CONDITIONING?

Yoga conditioning kehittää sinua tavoilla, joista on hurjasti hyötyä joogan asanaharjoittelussa. YC ei ole ihan täsmälleen ottaen joogaa, mutta johtaa kyllä entistä vahvempaan joogaharjoitukseen!

Yoga conditioning kehittää:

 • voimaa ja liikkuvuutta joogan haastavia asentoja varten

 • hapenottokykyä ja jaksamista

 • ketteryyttä

 • koordinaatiota ja liikekontrollia

 • räjähtävää voimaa

 • pienien ja suurien hikirauhasien toimintaa

 • mielenhallintaa, sitkeyttä ja tahdonvoimaa

 • naurulihaksia ja malttamattomuutta päästä taas treenimatolle uudestaan!

mitä yoga conditioning on?

Yoga conditioning on kehon painolla tehtävää HIIT-treeniä (high intensity interval training), joka on räätälöity tismalleen joogin tarpeisiin. Asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelu yhdistyvät itsensä haastamisesta kiinnostuneille sopivan lyhyiksi täsmäiskutreeneiksi.

Treenaat Mian kanssa yhteensä 5 viikkoa. Saat viikoittain sähköpostitse ja verkkoalustalle oman treeniohjelmasi ensimmäisen kolmen viikon ajan. Saat yhteensä 27 videota: joka viikko 9 uutta videota, jotka voit tehdä silloin, kun sinulle sopii. Neljännen viikon treenaat omin päin ja KAUPAN PÄÄLLE saat nyt vielä viidennen viikon käyttöösi (asiakkaidemme toive viime kierrokselta), jolloin voit vielä kerrata ja tehdä uudelleen edellisten viikkojen runsaita materiaaleja. Ei siis huolta, jos kiire tai pieni flunssa iskevät. Ehdit kyllä kokea kaiken.

Videoiden jooga-asanat edistävät yleiskuntoasi hyvin monipuolisesti. Liikkeet kudotaan vauhdikkaiksi blokeiksi ja liikepattereiksi. Samanhenkisistä joogakavereista koostuva harjoitteluyhteisö, ja Mian ja joogakavereiden jakamaton tuki on kanssasi koko viisiviikkoisen treeniperiodin läpi.

Yksi viikko kehittää taaksetaivutuksiasi, toinen läpihyppyjä ja käsitasapainoja, kolmas masteroi tasapainot ja coren hallinnan. Neljännen ja viidennen treeniviikon aikana valitset itse kertaukseen lempiharjoituksesi ja otat ilon irti 27:sta harjoituksesta uudestaan.

Treenejä suositellaan joogeille, joilla on vähintään 3 vuoden harjoittelu takanaan. Etenkin edistyneet treenarit ja joogaopettajat saavat varmasti paljon uutta harjoituksiinsa tämän YC-ohjelman avulla.

 

Mitä asiakkaat sanovat?

Aivan älyttömän nerokkaita täsmäiskuja ja preppejä juuri niihin lihaksiin joita joogassa tietyissä liikkeissä tarvitaan! Ja se puoli tuntia on juuri sopiva aika, että joka kerta pystyy ihan hieman ylittämään itsensä ja wau, mikä fiilis siitä seuraa! Ja kuinka hyvällä tavalla kipeäksi tulevat lihakset! Ja hei, myös se hien määrä on aivan käsittämätön!. Eli SUURI KIITOS!!! Juuri tätä tarvitsin!!!
— Satu Haikio, treeniohjelmassa 2019
Kiitos harjoittelusta! Ensimmäinen verkkovalmennus, johon osallistun. Jo nyt ensimmäisten treenien jälkeen voi sanoa, että kyllä kannatti lähteä mukaan! ❤
— Miia, treeniohjelmassa 2019
 

kaupan ehdot?

Haluamme, että olet motivoitunut yhteisestä valmennuksestamme. Siksi annamme sinulle 1 päivän palautusoikeuden tuotteeseen, mikäli jostakin syystä et pitäisikään siitä. Kurssin alkamispäivästä lähtien, sinulla on siis yhden päivän palautusoikeus. Sen jälkeen palautusoikeutta eikä sairastumisen takia peruuttamisen oikeutta enää ole. Olet lämpimästi tervetullut hikoilemaan mukaan!

HUOM! ETHÄN VÄLITÄ ILMOITTAUTUMISKENTÄN KYSYMYKSISTÄ KOSKIEN MAJOITUSTA JA RETRIITTEJÄ.

huom! saat n. 3-5 päivää ennen kurssin alkua ohjeet (antamaasi sähköpostiosoitteeseen), joilla voit aloittaa kurssin verkkoalustalla.

Katso video alapuolelta

 

mitä verkkovalmennus sisältää?

 1. Kolmesti viikossa meiltä saapuvan uuden sähköpostin ja kolme viikottaista harjoituspakettia (9 videota per viikko, kesto 5–35 min.), jotka motivoivat sinua pysymään kehittymisen tiellä toivomallasi tavalla.

 2. 9 erilaista, mielikuvituksellista ja haastavaa yoga conditioning -treeniä, jossa klassiset asanat joutuvat funktionaalisen harjoittelun mankeliin. Jokainen treeni kestää n. 30 min. ja lupaamme, että et kaipaa minuuttiakaan lisäpituutta, kun pääset maaliin!

 3. 9 erilaista YC-kehonhuoltoharjoitusta. Jokainen harjoitus kestää 15–20. min.

 4. 9 erilaista tekniikkatärppiä, jotka liittyvät harjoituksiin ja joista on sinulle hyötyä jatkossa asanaharjoittelussakin.Mikä tärkeintä, et jää oman onnesi nojaan, vaan saat valmentajan ja valmennusyhteisön jakamattoman tuen.

 5. Viikoittain vaihtuvat sisältöteemat:

  1.VIIKKO: Voima ja tekniikka taaksetaivutuksiin uusin tavoin

  2.VIIKKO: Superbuustaus vinyasahyppyihin ja käsitasapainoihin

  3. VIIKKO: Vakaat tasapainot yoga conditioningin keinoin

 6. Kurssin neljäs viikko on omaharjoitteluviikko ja viidennen saat tällä kertaa myös KAUPAN PÄÄLLE. Valitse menneiden viikkojen parhaat palat 27 videosta, jotka ovat käytettävissäsi, ja anna palaa!

 7. Harjoittelusali on tästedes juuri siellä missä sinäkin: tarvitset vain nettiyhteyden!

HINTA?

Lämpömittari keikkuu pakkasen tuntumassa, mutta sinä lähdet kuumaakin kuumempaan viiden viikon nousuun HIIT-keväässä 2019 hintaan

119€ (sis.alv. 24%)

hinta uudelleen kurssin tilaaville?

Vielä lisää? Me tiedämme tunteen! Olet tervetullut mukaan uusimaan, ja tällöin palkitsemme sinut lähes 50% alella! Pääset viideksi viikoksi mukaan 69€ (sis. alv. 24%) hintaan!

Tilaa tästä VAIN JOS OLET PALAAVA ASIAKAS JA TEHNYT YOGA CONDITIONING -OHJELMAMME AIEMMIN. Tilaukset käsitellään käsin, joten et voi “huijata” itsellesi halvempaa hintaa, vaan väärinkäytösyritykset jäävät sihtiimme tässä, sorppa!


kaupan ehdot?

Haluamme, että olet motivoitunut yhteisestä valmennuksestamme. Siksi annamme sinulle 1 päivän palautusoikeuden tuotteeseen, mikäli jostakin syystä et pitäisikään siitä. Kurssin alkamispäivästä lähtien, sinulla on siis yhden päivän palautusoikeus. Sen jälkeen palautusoikeutta eikä sairastumisen takia peruuttamisen oikeutta enää ole. Olet lämpimästi tervetullut hikoilemaan mukaan!

HUOM! ETHÄN VÄLITÄ ILMOITTAUTUMISKENTÄN YLIMÄÄRÄISISTÄ KYSYMYKSISTÄ KOSKIEN MAJOITUSTA JA RETRIITTEJÄ.

Valmennuksen videot ovat koko kuukauden milloin vain käytössäsi, mutta kun alusta sulkeutuu 28.4.2019, myös pääsy valmennuksen videoihin lakkaa. Niitä ei voi myöskään ladata itselleen - jos näin olisi, valmennuksen hintaakin jouduttaisiin nostamaan huomattavasti - ja nyt on koitettu tehdä paketista iloksenne mahdollisimman edullinen mutta runsas.

huom! saat n. 5 päivää ennen kurssin alkua ohjeet (antamaasi sähköpostiosoitteeseen), joilla voit aloittaa kurssin verkkoalustalla.

kuka?

Lue lisää verkkovalmennuksen opettajasta Mia Jokinivasta täältä.

 
 

Mitä asiakkaat sanovat?

Suupielet todellakin jäivät kramppiin ja ikihymy kasvoilla suihkuun! Aloin jopa Mia puhumaan sinulle kuin tuntui, että olisit ihka elävänä edessäni. En tiedä, oliko tämä hapenpuuttetta vai sitä, miten hyvin verkkovalmennus toimii. Olet kyllä onnistunut olemaan niin 100% läsnä tätä tehdessä, joka solulla ja jopa tumalla. ISO kiitos.
— Mari, treeniohjelmassa 2019
Tämä oli huippua, lämmin kiitos! 30 min. on hyvä aika, kynnys aloittamiseen ei siten liian korkea ja kehonhuolto-osiot palkitsivat. Tekniikkatärpit tosi hyviä ja kehonhuolto ihanaa. Ja jotenkin vaan tavallisella viikottaisella joogatunnillani havaittava perunasäkki olikin ajoittain ihan kumipallo, jee! Kiitos, tämä oli taattua Mandalan laatua, kyllä kannatti.
— Iris, treeniohjelmassa 2019
Hauska tunne, kun tekee sarjaa. Aivan kuin näkisit, mitä teen ja mihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Turvallisessa ohjauksessa on hyvä liikkua!
— Anu, treeniohjelmassa 2019
Ihan loistava treeni ja palautus, iso kiitos! Elämäni ensimmäinen verkkovalmennus ja toimii - tuntui kuin olisit ollut olohuoneessamme.
— Eeva, treeniohjelmassa 2019.