Joogaretriitit

Villa Mandalan joogaretriiteillä syvennetään omaa joogaosaamista. Kuulet luennoilla retriitin teemasta riippuen eri joogafilosofian osa-alueista. Harjoituksissa liikutaan vinyasa flow -joogan, restoratiivisen joogan, astangan, joogaterapian, yinjoogan ja iyengar-joogan tekniikkojen parissa. Tutustut mantraamiseen ja opit retriitistä riippuen myös muista joogan tekniikoista. Saat harjoitukseesi uusia ideoita, opastusta omaan henkilökohtaiseen harjoittelutekniikkaasi sekä toki myös eväitä stressinhallintaan arjessa.

_MG_0291.jpg

Joogaretriitit, taso 1-2

Villa Mandalan perustason joogaretriitit kuljettavat sinut osallistujana joogan peruskäsitteiden ääreen monipuolisesti joogafilosofian, jooga-anatomian, pranayama- ja meditaatiotreenien ja herkullisten, sopivasti osaamistasi koettelevien treenikoreografioiden keinoin. 

Viikonloput on tarkoitettu vähintään 2 vuotta jooganneille, mutta jos mielit vähemmällä joogakokemuksella mukaan, ota asiakaspalveluumme yhteyttä ja jutellaan lisää.

ryt200_villa.jpg

joogaretriitit, taso 2-3

Jatkotason joogaretriitit on tarkoitettu  min. 4-5 vuotta säännöllisesti joogaa harrastaneille ja/tai joogaopettajille. Viikonloppujen aikana pääset oppimaan monipuolisesti lisää joogafilosofian, -anatomian, -linjauksien ja avustuksien maailmasta. Kasvatat osaamistasi käytännön joogaharjoituksissa, luennoilla sekä erilaisissa teemanmukaisissa workshopeissa.

_95A8704.jpg

joogaretriitit ulkomailla

Villa Mandala järjestää vuosittain myös ulkomaille suunnattuja eritasoisia joogaretriittejä. Intensiiviretriittien tarkoitus on auttaa jokaista mukana olevaa viemään omaa tekniikkaansa, filosofiaosaamistaan ja muuta joogaharjoitteluaan reilusti eteenpäin. Samalla osataan myös palautua, surffata, iloita etelän auringosta ja monista muista hyvän aktiiviloman elementeistä. Lue lisää Mondo Mandalan valikon alta.

Joogaretriitti oli taattua Mandala-laatua. Ohjelma oli loistava ja loppuun asti mietitty; retriitin teema oli koko ajan läsnä. Henkilökunta oli ihanan avuliasta ja ystävällistä. Kokin ruoat olivat juuri sitä mitä odotin; upeita makuelämyksiä. Tilat (huone Rengintuvassa, päärakennus, sauna, palju) ovat tehty akkujen lataamiseen ja akut todella latautuivat. Lähdin eri ihmisenä kotiin sunnuntaina, kolme solmua ehkä vähän jo auenneena. Kiitos.
— Reetta Karhu
Mian osaaminen häikäisee joka kerta. Kiitän hänen paneutumistaan aiheeseen ja ohjaamisen vakuuttavuutta ja täsmällisyyttä. Hänen “poikkitieteellinen”, monesta perinteestä ja näkökulmasta ammentava opetustyyli avaa aina uudenlaista ymmärrystä. Lisäksi Mian persoona ja tapa esittää asiansa tekevät opiskelusta mielenkiintoista, hän pystyy sitouttamaan kuulijansa. Harjoitukset olivat vahvoja ja veivät monet varmasti rajoilleen, mutta toisaalta vähempi olisikin alittanut odotukset.
— kurssipalaute 5 kleshaa -retriitistä 2018